InSpirit – Művészeti csapatépítő tréning

InSpirit_uj1

Hisszük, hogy a művészet ereje egy különösebben egymás iránt nem érdeklődő embertömeget igazi csapattá tud kovácsolni, valljuk, hogy a művészet adta lehetőségek közül a festészet az egyik legalkalmasabb módja annak, hogy az ember megtapasztalja saját, mélyebb valóságát.

Olyan lélekutazásra invitálunk, ahol a lecsendesedett gondolatokból merített inspiráció a zene ösztönző erejére testesül meg, s kívánkozik fel a tiszta vászonra. Olyan kreatív tapasztalásra hívjuk fel a figyelmet, ami kiszakít hétköznapjainkból, egyszersmind segít feloldani belső problémáinkat, s nyitottá tesz a világ felé.

Hisszük, hogy a kreativitás ilyen fajta megéléséhez nincs szükség semmiféle művészeti előképzésre, gondolatai kifejezéséhez bárki bátran ecsetet ragadhat.

Légy részese a kalandnak, fesd meg a saját képed!

Tudjuk, hogy a megnyílás nem megy könnyen, sokaknak nehéz emberek előtt szerepelni, ezért a tréningen támpontképpen jelen lesznek festőművészeink, akik minden felmerülő kérdést igyekeznek megválaszolni, és ők maguk is szerves részei lesznek az inspirációs-improvizációs alkotásnak: ők a saját képüket festik.

A foglalkozás két részre oszlik.
Az első rész egy rövid kötetlen beszélgetéssel indul, mely alatt a résztvevők megismerkednek az intuitív festés alapvető lépéseivel, valamint a személyes közlés vizuális hangulati elemeken át történő megjelenítésével, amelyet a program során támpontként használhatnak. Ezt követően a jelenlevők improvizációs zenei alapokra külön-külön megalkotják festményeiket, az így elkészült alkotásokat mindenki megkapja ajándékba, amit odahaza akár a falára is kitehet.

A második rész egy merészebb kaland, mely alatt a már megismert inspirációs-improvizációs festést mindannyian, egymást váltva, egyazon nagyméretű vásznon valósítjuk meg, aminek az eredménye egy hatalmas, közös festmény lesz. A mű sorsáról együtt döntünk: kerülhet a munkahelyi váró falára, a főnök irodájába, de akár ki is sorsolhatjuk,
hogy a szerencsés nyertes egy igazán egyedi és kreatív ajándékkal térhessen haza, melyet egy tömegből vált csapat alkotott.

Fessünk együtt! – hogy a tömeg csapattá váljon

További részletek, érdeklődés:

info@momoart.hu