BARA VILÁGA — Medvegy Barbara kiállítása a Kredencben

“BARA VILÁGA” címmel látható Medvegy Barbara kiállítása a MoMo Art Csoport szervezésében Budapesten a Rottenbiller utca 8. szám alatt található Kredenc Bistro-ban 2016 augusztusában.
A játékos, interaktív megnyitóra augusztus 5-én este került sor.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Medvegy Barbara Budapesten született, azonban 1 éves korában családjával Hódmezővásárhelyre költözött. A művészetek iránti vonzalma már gyerekkora óta jelen volt az életében, és mára a fotózás lett az egyetlen olyan eszköze, mellyel képes igazán kifejezni gondolatait.

Érettségi után a Gáspár András Szakközépiskola fényképész szakán végzett. Ezen időszak alatt ismerkedett meg a fotólaborálás rejtelmeivel. Előbb egy Praktica majd egy NIKON F60-as analóg fényképezőgéppel dolgozott.

2014-ben különdíjak kapott a kiállításon is látható egyik fotója a NIKON fotópályázat „Emberi” kategóriájában.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az ötletgazdák minden résztvevőnek kiosztottak egy cédulát egy különleges szóval. A játék lényege az volt, hogy mindenkinek össze kellett párosítania az adott szót Bara megfelelő képével.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bara kedvenc témái közé tartoznak a klasszikus és a szokványostól eltérő portrék, az absztrakt és szürreális képek, a fény-árnyék játékok, a tükröződések, és a városképek. Az olyan fotókat tekinti jónak, amelyre ha ránéz valaki, érzéseket indít el benne. Hisz abban, hogy a közönségnek mindig tudni kell újat mutatni. A téma sokszor kevésbé fontos számára, értékesebbnek tartja az elkészült kép lelkét.

A kiállítás megtekinthető 2016. augusztus 31-ig.

Medvegy Barbara további alkotásait megtaláljátok Facebook oldalán: https://www.facebook.com/medvegybarbara/