—> EGYENESEN A GÖRBÉBE

2016. május 13-án este 7-kor “Egyenesen a Görbébe” címmel nyílik MoMo Art Csoportunk által szervezett legújabb kiállítás ezúttal a Palotanegyed szívében, a Rökk Szilárd utca 3-ban, a Görbe Bögrében.

 

Zsofi_Kredenc

 

Mi is a Görbe Bögre? Mi úgy határoztuk meg, hogy nem egy ‘átlagos’ Bögre, hanem egy GÖRBE Bögre, azaz eltér a megszokott kávézóktól! Itt nem csak isteni kávék, sütemények, szendvicsek, kézműves sörök és finom borok kaphatók, de már a kezdetektől elkezdett kibontakozni egy kulturális közösségi tér, ahol a tudományos előadásoktól a gyermekpszichológián, játékesteken és szokatlan témákat érintő interjúkon és előadásokon át nagyon sokféle érdekes program otthonra lel. Egy ilyen indulás után (amit az utóbbi időben ráadásul egy bogárfotó kiállítás színesített), az már szinte a levegőben volt, hogy a Görbe Bögre legújabb határozott lépését a ‘bővítésre’ a művészetek irányában teszi majd meg.

 

galeria

 

Május 13-ától a Görbe Bögre havonta megrendezett kiállításoknak ad otthont a MoMo Art Csoport szervezésében, amit a tervek szerint majd itt-ott irodalmi estek, kisebb koncertek, jammelések és más érdekes kulturális programok fognak követni, ezzel is újabb közönséget csalogatva a Palotanegyed egyre vibrálóbb kulturális közegében nyílt kávézóba.

 

A kiállítás Facebook eseménye