FÉNYBEN FÜRDIK — Bojtor Verabella kiállítása a Kredencben

Bojtor Verabella immár a negyedik kiállítónk a sorban a fővárosi Kredenc Bistroban. Az autodidakta képzőművész jó hangulatban telt megnyitójára 2015. szeptember 4-én este került sor, ahol a vendégekre némi kreatív meglepetés is várt.

kep

A résztvevők Verabella FÉNYBEN FÜRDIK című festményének vonalas másolatát színezhették együtt a művésszel. Ez a terápiás jellegű tevékenység nagy sikert aratott mindenkinél, aki színezett egyet.  

13

3

1

2

Bojtor Verabella autodidakta képzőművész. 1992-ben kezdte a művészi munkát performerként 18 évesen. Éveken keresztül dolgozott látványtervezőként az underground szcénában. Később egy magánéleti válságot követően úgy döntött hogy új útra lép az önkifejezésben. 2000-ben kezdett grafikusként dolgozni. Az első pár évben sajátos, csak rá jellemző akvarell technikát fejlesztett ki. Később az olajfestészet felé fordult. Ebben is a saját, mások által nem járt utat keres. A mai napig nem tud egy stílus mellett lehorgonyozni, technikája állandó fejlődés alatt áll. Stílusa mágikus realizmus: költészet, fantázia és meditáció egyszerre.

16

03

14

Aki a Kredenc Bistroba látogat a kiállítás ideje alatt, továbbra is kap lehetőséget egy kis színezésre, csak kérni kell a pultból egy színeznivalót. Viszont cerurákat mindenki hozzon magával!

Bojtor Verabella kiállítása szeptember 30-ig tekinthető meg a Rottenbiller utca 8. szám alatt.
Nyitva tartás: H-Cs 08:00-18:00 P 08:00-20:00

 

www.bojtorverabella.blogspot.com

Ebben a blogban több Verabella festményt is láthattok a művész hozzáfűzéseivel!