INDULink–> Fecsó Andrea kiállítása a Kredenc Bistroban

Önálló kiállításoknak ad otthont júniustól a Kredenc Bitrso a MoMo Art Csoporttal közös szervezésben a Rottenbiller utca 8. szám alatt.
A sorozat első tárlata Fecsó Andrea festményeiből került megrendezésre. 

1

“Fecsó Andi mély, spirituális mondanivalókban gazdag, játékos képei üde formavilággal segítik az önmagunkhoz visszavezető út megtalálását. Nekem mindig szeretetteli, vidám mosolyt csalnak az arcomra és életre hívják, erősítik a belső figyelmemet.”                       (Andrassew Tamara)

3

2

4

6

7

A megnyitóra június 5-én este került sor, ahol Andi elmesélte, mennyire szerencsésen alakult a MoMo Art Csoport és a Kredenc Bistro találkozása. Fekete Ferenc üzletvezető régi vágya volt, hogy a Kredenc igazi kulturális közeggé váljon, és folyamatos kiállításokkal gazdagítsa a hely atmoszféráját, mely elképzelés tökéletesen összecseng az egyesület célkitűzéseivel.

Az INDULink–> hagyományteremtő rendezvény, mellyel elindul az a programsorozat, ahol minden hónap első péntekjén újabb és újabb önálló kiállítás nyílik a Kredencben. Ennek szellemében Máthé Zsuzsa Sedah – a MoMo Art Csoport másik festőművésze – júliusban folytatja a sort festményeivel.

8

11

A megnyitó remek hangulatban telt. Kettős Tamás slam poetry előadásával mélyreható gondolatokat közvetített, ezután Benkő Zsolt – a MoMo zenei szekciójának vezéregyénisége – egy erre az alkalomra írt zongora alapra történő improvizációs reflektálással lepte meg a közönséget.

9

10

Fecsó Andrea kiállítás július 1-jéig tekinthető meg.
Nyitva tartás: H-Cs 08:00-18:00 P 08:00-20:00